Gastenboek

Je kunt hier, op ons gastenboek, een ‘review’ of verhaaltje, of wat je ook maar kwijt wilt, aan ons, kwijt. – Wij lezen het ook echt!

Natuurlijk, verwachten we wel van u, dat u het netjes houdt, en wij mogen alle berichten, zonder enige vorm van communicatie met u, verwijderen, wanneer wij dit als gepast zien.

Geen scheldwoorden, geen groftaalgebruik, en houd het netjes.

Groeten, Suus & Peter

Laat een bericht achter voor ons! - Suus & Peter 😉

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
1 bericht.
Peter heeft geschreven op mei 23, 2021 om 11:37 am
Welkom op onze website! Je kunt hier, op ons gastenboek, een 'review' of verhaaltje, of wat je ook maar kwijt wilt, aan ons, kwijt. - Voel je vrij, om alles hier neer te zetten. Natuurlijk, verwachten we wel van u, dat u het netjes houdt, en wij mogen alle berichten, zonder enige vorm van communicatie met u, verwijderen, wanneer wij... Lees verder
Welkom op onze website!

Je kunt hier, op ons gastenboek, een 'review' of verhaaltje, of wat je ook maar kwijt wilt, aan ons, kwijt. - Voel je vrij, om alles hier neer te zetten.

Natuurlijk, verwachten we wel van u, dat u het netjes houdt, en wij mogen alle berichten, zonder enige vorm van communicatie met u, verwijderen, wanneer wij dit als gepast zien. - Geen scheldwoorden, geen groftaalgebruik, en houd het netjes.

Groeten, Suus & Peter
Catterybenoe.nl